Construieste un CV profesional !

Vrei sa iti schimbi locul de munca si nu stii de unde sa incepi?

  • Esti somer si nu intelegi de ce trimiti zeci de CV-uri fara niciun rezultat?
  • Ai nevoie de un CV profesional?
  • Nu esti 100% satisfacut de CV-ul tau?
  • Consideri ca e un simplu CV care nu se distinge prin nimic special?

Redactarea unui CV cu adevarat profesional si a unei scrisori de motivatie nu este atat de usoara pe cat pare, chiar daca gasesti pe Internet sute de modele. Din cauza concurentei de pe piata muncii a avea un CV nu ajunge, CV-ul tau trebuie sa iasa in evidenta, sa impresioneze si sa ramana imprimat in mintea celui care face selectia. Al tau este asa? Nu stii, nu crezi sau nu esti sigur?

Noi te ajutam sa faci un CV impresionant, nu doar sa completezi unul din sutele de modele de care este plin Internetul. Un CV care tine cont nu numai de experientele si studiile tale dar mai ales de capacitati, aspiratii si optiuni de cariera la care poate nici nu ai indraznit sa te gandesti!

Pentru a realiza toate acestea ai de urmat cativa pasi foarte simpli:

  • Ne trimiti CV-ul in format Word/pdf la adresa premiumcv@romania-italia.info sau folosesti modulul de mai jos.

N.B. Nu uita ca la sfarsitul CV-ului sa scrii aceasta fraza, OBLIGATORIE in Italia:Autorizzo il trattamento dei miei dati personali ai sensi della legge 196/2003″In lipsa ei nu vom putea prelucra in niciun fel informatiile continute in CV, te vom anunta si vom astepta retrimiterea CV-ului cu aceasta fraza inclusa.

  • In functie de forma initiala si complexitatea CV-ului te vom informa cu privire la conditiile in care il putem redacta (preturi, modalitati de plata si termene de livrare – in general max. 7 zile)
  • Pentru fi siguri ca rezultatul final e cea mai buna solutie pentru tine, luam legatura cu tine prin e-mail/Messenger pentru obtine cat mai multe detalii despre experienta si aspiratiile tale de cariera;
  •   Redactam si iti trimitem prima forma a CV-ului;
  •   Ai o perioada de garantie de 7 zile, in care consultantul nostru sta la dispozitia ta pt. orice modificare necesara. Aceasta e garantia ca CV-ul final va fi exact asa cum il doresti!

Trimite-ne CV-ul pentru o prima EVALUARE GRATUITA!

Noi iti vom raspunde in max. 48 ore, pt. a-ti spune ce ar trebui modificat si/sau imbunatatit + pretul acestor modificari, in cazul in care decizi sa ai un CV cu adevarat profesional!

Trimite-ne CV-ul

* camp obligatoriu

Extensiile de fisier acceptate doc,pdf,txt,rtf,docx,gif,jpg,jpeg,png.
Dimensiune maxima fisier 3mb.

Disclaimer : Forumul http://www.romania-italia.info nu se ocupa in mod direct cu activitatea de redactare a CV-urilor profesionale, ci doar imprumuta spatiu web furnizorilor de servicii de acest fel. Daca aveti nevoie de un CV profesional, ii puteti contacta direct la adresa http://CV.romania-italia.info